Iedereen krijgt wel eens te maken met computer- of netwerkproblemen. Zelf een oplossing zoeken is vaak een tijdrovende bezigheid, en zonder de juiste technische kennis loopt u het risico van de problemen enkel erger te maken.

Modulage biedt hierop het perfecte antwoord.

Doet er zich een probleem voor, klein of groot, u bent slechts 1 telefoontje verwijderd van een snelle en efficiƫnte oplossing. Met onze ModSupport applicatie kunnen wij u hulp-op-afstand bieden, zonder dat u daarvoor software moet installeren of aankopen. Indien het probleem niet van op afstand opgelost kan worden, dan komen we gewoon langs.
Geen lange telefoongesprekken met eerste-lijns medewerkers die u ingewikkelde instructies geven, geen trage en vervelende ticketsystemen. Rechtstreekse ondersteuning, waar en wanneer u het nodig heeft.

Service Contract

Heeft u een groter bedrijfsnetwerk? Dan doet u er misschien beter aan van een Service Contract af te sluiten. Onze service contracten worden op basis van uw noden opgesteld. Zo kan u kiezen voor betere ondersteuningsvoorwaarden, gegarandeerde responstijden, periodieke en preventieve controles, ...

Kortom, dankzij Modulage moet uw ICT omgeving niet langer een bron van kopzorgen zijn.